Begår offert

Jag vill bygga följande:

Min fastighet ligger i:

Jag undrar:

Övrig info/frågor:

Email

Referenser

LÄS VAD VÅRA KUNDER TYCKER OM OSS HÄR.

HÖR GÄRNA AV DIG OM DU VILL KONTAKTA NÅGON AV VÅRA REFERENSER SJÄLV.
PROJEKT: Renovering av lägenhet
ÅR: 2014

Vi är väldigt nöjda med att vi valde att anlita Elithus till att flytta på och renovera vårt kök samt öppna upp en bärande vägg. Arbetet utfördes med hög kvalitet och det var imponerande ordning i vår lägenhet efter var arbetsdags slut. Elithus skiljer sig ur mängden när det kommer till kontakten med kunderna. När Misha inte kunde svara återkom han alltid inom kort. Även rapporteringen från bygget var klockren och tydlig. Vi rekommenderar ständigt Elitbygg till vänner och kollegor.
― Sofie och Hans Karlsson, Kungsholmen


PROJEKT: byggnation av trappor
ÅR: 2013

Vi letade efter någon som kunde platsbygga snygga trappor till vår totalrenovering och såg trapporna på Elitbyggs hemsida, precis sådana ville vi ha. Kontaktade Misha som med proffsigt bemötande tog sig an uppgiften via en av sina finsnickare. Trapporna är centrala i huset och synliga från alla rum vilket gjorde att designen var viktig för oss. På tre veckor hade vi två fantastiska U-trappor uppbyggda från grunden och millimeterpassade. Riktigt hög kvalité!!! Misha är otroligt proffsig och man får alltid svar direkt när man undrar något. ”Vår” hantverkare var trevlig, pålitlig och extremt noggrann och det är hans hantverk som gett oss våra fina trappor.
― Linda och Fredrik, Älvsjö


PROJEKT: tillbyggnad av villa
ÅR: 2013

Vi fick snabbt en offert och besök av VD:n Misha som gav ett mycket gott och professionellt intryck. Vår tillbyggnad genomfördes i samband med att vi åkte på semester. Kontakten med Misha var bra hela vägen och vi fick information och bilder mailat till oss löpande. Det var lätt att få kontakt med Misha som alltid ringde/mailade tillbaka snabbt. Tidsplanen höll, prisuppgifter och offert stämde samt att vi fick bra rabatter hos företagets samarbetspartners. 
Vår uppfattning är att Elitbygg bryr sig om de jobb man tar sig an och de är mycket kunniga och pålitliga!
― Sara och Tomas, Bromma


PROJEKT: nybyggnation samt tilläggsarbeten
ÅR: 2009-2013

Vi har haft turen att i andra hand få tag i ett hus som Elithus byggde 2009. Huset är helt fantastiskt och kvalitén mycket hög. Även om vi inte var de ursprungliga köparna så har Elithus alltid svarat och hjälpt till med de funderingar och frågor vi haft. Då vi ville göra några egna tillägg och justeringar så har de hjälpt till med lösningar och idéer, och snabbt och professionellt utfört arbetet enligt offert. Som VD verkar Misha väldigt mån om att vi ska trivas i det hus de byggt och han svarar alltid snabbt på ev. frågor.
Vi är mycket nöjda och rekommenderar Elithus och Elitbygg varmt.
― Therése och Christer, Björknäs


PROJEKT: renovering av lägenhet inkl. badrum
ÅR: 2013

Elitbygg har anlitats för renovering av ytskick samt byggnation av ett badrum och en gäst-WC i vår lägenhet. Vi har fått ett mycket vänligt och professionellt bemötande av såväl projektledare som hantverkare. Elitbygg har också haft en hög tillgänglighet såväl på telefon som på email.
Vi är mycket nöjda med resultatet av det arbete som Elitbygg har utfört.
― Josefin och Rickard, Kungsholmen


PROJEKT: renovering badrum och läggning golvvärme
ÅR: 2013

Vi har anlitat Elitbygg till att göra om liten toalett till badrum plus lägga vattenburna värmeslingor i vår hall. Utmärkt entreprenad som skötte sig på alla sätt och vis i detta 2-3 veckors arbete.
Gamla toaletten utrymdes helt ända in till stommen och likaså hallgolvet.
Göra om alla stommar och vattenrör osv. behövde göras för få nytt och fräscht i vårt 60-tals hus. Ledningar drogs och kopplades på befintliga bergvärmen. De gav oss tips för bästa resultat i form av hur man skall placera nya handdukttorkare/armaturer osv.
Kommunkationen om vad som behövdes göras för få bästa resultat och allt enligt lag skötte Elitbygg galant.
Fast det fanns tid emellan för hantverkarna då de väntade in torktider osv. frågade de oss artigt om de kunde göra andra alternativ saker iom. att de ända fakturerade oss tiden.
Bra kommunikation och avstämning längs arbetets väg, vilket vi värderar väldigt högt då vi inte är vana vid hantverkare.
Både tidsramen och prisbilden stämde på slutet!
Jättenöjda med vårt resultat och kommer definitivt vända oss till Elithus igen i vårt fortsatta renoveringsprojekt.
― Linda och Anders, Barkarby


PROJEKT: renovering av lägenhet
ÅR: 2013

It is so good when you can be at home and follow the reconstruction of your next sweet-sweet home. And it is even better when you can contact Misha, tell him the catalog number of paint you wish to paint your sweet-sweet home with and then, two weeks later you are moving in. Feeling happy not only because your are finally in the house of your dreams but also because the colors are exactly as you would like and the quality of work even better than expected. You are opening the champagne with the thought that finally you found the company, which can perfectly manage themselves without all of your hints and experience in house reconstructions. Voila!
― Jeanna och Thomas, Roslagsgatan


PROJEKT: nybyggnation av villa och pool
ÅR: 2011-2013

Vi träffade Elithus i samband med att vi köpte vår tomt och vi har samarbetat sedan första skissen på huset till finplaneringen av trädgården.
Elithus har hjälpt oss att bygga en fantastisk villa som både visar prov på förmågan att skapa en verkligt unik och skräddarsydd arkitektur och en exceptionell finish och noggrannhet i genomförandet.
― Charlotte och Linus, Saltsjö-Boo


PROJEKT: nybyggnation av villa
ÅR: 2011

I en tid där media fylldes med historier om människor som blivit lurade, byggen som blivit försenade, betydligt dyrare är förväntat och ofta med stora fel och brister stod vi inför utmaningen att hitta en lämplig entreprenör för att hjälpa oss förverkliga vår husdröm. Valet föll på Elithus. Detta visade sig vara ett mycket bra val och efter ett mycket gott samarbete under hela processen stod vi där på utsatt datum och budget med vårt drömhus färdigt för inflyttning. Vi är mycket nöjde med det koncept som Elithus jobbar efter och de personer som jobbar med och omkring bygget. Allt detta tillsammans med en snabb och kunnig återkoppling från byggledaren, både under och efter bygget, gör att vi verkligen rekommenderar Elithus för alla som letar efter en kunnig och pålitlig samarbetspartner i sitt förestående byggprojekt.
― Henrik och Camilla, Värmdö


PROJEKT: renovering och underhåll i villa
ÅR: 2011-13

Föll direkt när vi tittade på ett nybyggt hus som Elithus hade ritat/byggt och har nu bott där i drygt 5 år. Med tiden har det uppkommit ett behov att göra en del smärre reparationer och underhåll och det kändes naturligt att be Elitbygg om hjälp. Vi har inte ångrat vårt val. Dom gör ett utomordentligt jobb – snyggt och proffsigt.
Något som vi speciellt uppskattar är att när dom lämnar huset – efter arbetet – så är det rent och städat. En ren fröjd. Vi rekommenderar dom varmt!
― Lennart och Pan, Huddinge


PROJEKT: installation av värmegolv i villa
ÅR: 2013

Värmegolv är något vi alltid drömt om, men hur fixar man det i ett gammalt hus? Tog kontakt med Elithus/Elitbygg, och för dem var det inga problem. Efter 4 dagar med kaos (med våra ögon sett, tänk 800 m slang) började det att ta form. Hur snyggt som helst, proffsigt gjort med killar som kan allt. Det är skönt med all kunskap inom samma företag. Nu ska vi snart bygga ut, gissa vem som kommer att få det uppdraget?
― Lena och Maths, Sollentuna


PROJEKT: renovering av lägenhet
ÅR: 2010

Vi tycker att det är bra att Elitbygg har kapacitet och kunskap att kunna göra alla olika momenten i en renovering, såsom målning, snickeri,el m.m. och att vi fått trevligt och positivt bemötande av deras hantverkare.
― Ann-Margret och Johan, Stockholm


PROJEKT: renovering och underhåll
ÅR: 2012

Vi har anlitat Elitbygg flera gånger för renovering av vårt hus och är mycket nöjda. Slutresultatet har varit av högsta kvalitet och till ett rimligt pris. Hantverkarna från Elitbygg är kunniga, snabba och pålitliga. De håller tidplan och budget. Vi kan varmt rekommendera Elitbygg.
― Nöjda husägare på Värmdö


PROJEKT: nybyggnation av villa
ÅR: 2010

Vi är jättenöjda med vårt stenhus från Elithus. Genom hela byggprocessen hade vi nära och tät kontakt med vår byggledare så att eventuella frågor snabbt kunde lösas på ett smidigt sätt. Elithus tar ansvar för sitt arbete också efter bygget så att vi kan bo problemfritt i vårt hus. Vi ger Elithus våra bästa rekommendationer.
― Kund på Värmdö