Ask us for a quote

I want to build the following:

The site is located in:

I would like to know:

Other facts/questions:

Your Email (required)

References

LÄS VAD VÅRA KUNDER TYCKER OM OSS HÄR.

HÖR GÄRNA AV DIG OM DU VILL KONTAKTA NÅGON AV VÅRA REFERENSER SJÄLV.
PROJEСT: installation av värmegolv i villa
YEAR: 2013

Värmegolv är något vi alltid drömt om, men hur fixar man det i ett gammalt hus? Tog kontakt med Elithus/Elitbygg, och för dem var det inga problem. Efter 4 dagar med kaos (med våra ögon sett, tänk 800 m slang) började det att ta form. Hur snyggt som helst, proffsigt gjort med killar som kan allt. Det är skönt med all kunskap inom samma företag. Nu ska vi snart bygga ut, gissa vem som kommer att få det uppdraget?
― Lena och Maths, Sollentuna


PROJECT: renovering av lägenhet
YEAR: 2010

Vi tycker att det är bra att Elitbygg har kapacitet och kunskap att kunna göra alla olika momenten i en renovering, såsom målning, snickeri,el m.m. och att vi fått trevligt och positivt bemötande av deras hantverkare.
― Ann-Margret och Johan, Stockholm


PROJECT: renovering och underhåll
YEAR: 2012

Vi har anlitat Elitbygg flera gånger för renovering av vårt hus och är mycket nöjda. Slutresultatet har varit av högsta kvalitet och till ett rimligt pris. Hantverkarna från Elitbygg är kunniga, snabba och pålitliga. De håller tidplan och budget. Vi kan varmt rekommendera Elitbygg.
― Nöjda husägare på Värmdö


PROJECT: nybyggnation av villa
YEAR: 2010

Vi är jättenöjda med vårt stenhus från Elithus. Genom hela byggprocessen hade vi nära och tät kontakt med vår byggledare så att eventuella frågor snabbt kunde lösas på ett smidigt sätt. Elithus tar ansvar för sitt arbete också efter bygget så att vi kan bo problemfritt i vårt hus. Vi ger Elithus våra bästa rekommendationer.
― Kund på Värmdö